Сєвєродонецькі ветерани спорту зустрілися з молоддю

Вихованці спортивних секцій підліткових клубів “Іскра” та “Самбо” Сєвєродонецького дитячо-юнацького комплексу “Юність” зустрілися з відомими спортсменами Сєвєродонецька: майстром спорту СРСР з легкої атлетики Віктором Журбою та заслуженим тренером України з тенісу Робертом Чир’яном. Темою бесіди стало головне питання усіх спортсменів - як виховати силу волі.

Коли починаєш свій спортивний шлях, важливо, щоб поруч були люди, які б наставляли і давали поради. Таку роль, зазвичай, у житті спортсменів виконують тренери. Але найбільший поштовх для розвитку дають зустрічі з людьми, які вже досягли неабияких висот на спортивному олімпі. Так в одному з підліткових клубів сєвєродонецького дитячо- юнацького комплексу “Юність”, а саме в “Іскрі” відбулася зустріч вихованців цього клубу і клубу “Самбо” з відомими спортсменами Сєвєродонецька - чемпіоном Всесвітньої Універсіади та багатократним рекордсменом Радянського Союзу з метання диску Віктором Степановичем Журбою і засновником Сєвєродонецької школи тенісу, заслуженим тренером України Робертом Арутовичем Чир’яном. Темою зустрічі зі спортсменами-початківцями стало важливе питання - як виховати силу волі.

Розмова почалася з демонстрації головних трофеїв будь-якого спортсмена. Це медалі. Віктор Журба показав присутнім своє золото на червоній стрічці переможця, що здобув на змаганнях різного рівня.

Роберт Чир’ян у своїй промові розповів про складність тренерської роботи, як будувалась сєвєродонецька тенісна школа і з якими проблемами і труднощами доводиться стикатися спортсменами, особливо на початковому етапі спортивної кар’єри.

Більшість присутніх слухачів займається у спортивних залах тільки перший рік, у них все попереду. Історії з власного життя гостей повинні послужити гарним прикладом прояву сили волі та характеру, і стати для юних спортсменів трампліном у спортивне життя.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии