Активну молодь Луганщини запрошують створити молодіжний дипломатичний корпус

Молодіжна Міжпарламентська Асамблея України за підтримки Державної служби молоді та спорту України оголошує набір учасників програми «Факультет міжнародного співробітництва та молодіжної громадської дипломатії», метою якої є формування молодіжного дипломатичного корпусу. Про це повідомляє управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.

Молодіжний дипломатичний корпус (МДК) – це команда активних представників неурядових організацій (НУО) України, які володіють знаннями та навичками міжнародної комунікації, добре знаються на міжнародних відносинах, і які готові реалізовувати міжнародні проекти, спрямовані на вирішення нагальних проблем сьогодення, в тому числі формування позитивного образу України за кордоном, поширення української культури і мови в світі.

Основна мета програми – підвищення рівня залучення соціально-орієнтованих українських НГО в міжнародну діяльність шляхом створення команди представників НГО, які професійно беруть участь в програмах української громадської дипломатії.

Далі учасники факультету, які пройшли навчання, стають членами Молодіжного дипломатичного корпусу.

Профіль учасників програми: лідери та активісти молодіжних та студентських організацій та парламентів України віком від 18 до 35 років, у яких (бажано)є досвід участі та реалізації міжнародних проектів.

Інші вимоги: – висока мотивація присвятити сили і час участі в програмі, розробляти і реалізовувати власні проекти, спрямовані на розвиток громадської дипломатії, міжнародного молодіжного співробітництва; – вільне володіння українською, російською мовами; – володіння англійською мовою обов’язково (рівень не нижче середнього, розмовний рівень); – знання інших іноземних мов (бажано).

Організатори частково оплачують витрати по проведенню програми, проживання та харчуванню під час навчальних модулів.

Заявки на участь у програмі (в електронному вигляді, документ Word), приймаються до 10 вересня 2012 року.

До заявки має бути доданий рекомендаційний лист від керівництва Вашої молодіжної/студентської організації та/або місцевого органу державної влади. Рекомендація (у вільній формі) повинна містити короткий опис Вашої діяльності в організації, коротку мотивацію, чому саме Вас рекомендують та ви хочете взяти участь в проекті від Вашої організації, посада, контакти і підпис особи, що рекомендує, печатка організації.

Також додається творчий звіт про діяльність вашої НГО, есе про роль молоді та громадської дипломатії у міжнародних відносинах та проектна ідея учасника.

Усі учасники повинні надіслати опис своїх проектних ідей на електронну адресу: mmpau@ukr.net. Усі запитання по телефону: (063) 776-27-53 begin_of_the_skype_highlighting              (063) 776-27-53      end_of_the_skype_highlighting, (099) 355-68-99 – Ганна Данилова, (063) 467-69-21 – Ганна Малюга, (044) 229-229-1 – оргкомітет.

Последние комментарии