Затверджено мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку у Сєвєродонецьку

У Сєвєродонецьку розглянули ситуацію щодо організаційного та фінансового забезпечення відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2012 року. Члени Сєвєродонецького виконкому затвердили мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Про це повідомляє відділ по роботі з засобами масової інформації Сєвєродонецької міської ради.

До неї увійшли позаміські дитячі заклади оздоровлення та відпочинку ім. Ю.О. Гагаріна ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» та «Альянс» СДЮК «Юність»; табори з денним перебуванням (при 17-ти ЗНЗ відділу освіти та при 4-х ДЮСШ відділу у справах сім’ї, молоді та спорту); майданчики відпочинку: ЦДЮТ; Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді; Станція юних техніків; Сєвєродонецький міський центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді; ДЮСШ відділу освіти; СДЮК «Юність» – при 5 клубах.

Крім того, затверджено склад Координаційної ради з питань літнього оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року; Положення про порядок підбору та направлення дітей на відпочинок та оздоровлення; склад робочої групи для оперативного вирішення питань оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2012 року тощо.

Крім того, члени Сєвєродонецького виконкому внесли зміни до міського бюджету на 2012 рік. Раніше прийнятим рішенням депутати вже виділяли заміському дитячому закладу оздоровлення та відпочинку «Альянс» 290 тис. грн. З них 90 тис. грн. планувалося спрямувати на придбання інвентарю та 200 тис. грн. – на поточний ремонт. Але, беручи до уваги звернення відділу освіти міськради, ці кошти були перерозподілені на капітальний ремонт одного корпусу.

Последние комментарии