В Алчевську в гірничо-технічному університеті відбулася наукова екологічна конференція

27 квітня 2012 р. за підтримки Виконавчого комітету Алчевської міської ради в Донбаському гірничо-технічному університеті відбулася 9–а Міжнародна молодіжна наукова конференція "Планета – наш дім", повідомляє Державна екологічна інспекція в Луганській області.

На конференцію прислали 67 робіт молоді учені, викладачі, аспіранти, магістранти, що вчаться у вищих і середніх навчальних закладах з 34 міст 10 країн (Україна, Росія, Білорусь, Польща, Швейцарія, Ізраїль, Великобританія, США, Ангола, Ірак) 3 континентів (Євразія, Америка, Африка). 

На конференції були присутні близько 140 чоловік, представлено 35 доповідей: 28 на секціях (з них 6 відеодоповідей) і 7 на пленарному засіданні. На пленарному засіданні, окрім молодіжних доповідей з України (м.Слов'янськ Н.Горбатко і Е.Решетняк "Здоров'я людини – здоров'я нації"; м. Алчевськ К.Балбухов "Оцінка якості виробничих стічних вод з використанням методу біотестування") і Анголи (м.Луанда Б.Себаштіау і В.Сантуш "Про екологічну ситуацію в Анголі"), заслухані доповіді головного архітектора м. Алчевська "Генеральний план і міська програма відновлення парків і скверів", начальника відділу охорони праці і навколишнього природного середовища  Алчевської міської ради "Аналітичний огляд екологічної ситуації в м. Алчевську", доцента кафедри екології ДОНГТУ Подліпенської Л.Є. "Фітомеліорація міської середи як засіб підвищення екологічної безпеки м. Алчевська" і начальника відділу зв'язків з громадськістю Державної екологічної інспекції у Луганській області Бабкиніс Т.В. "Екологічні проблеми регіону і шляхи їх вирішення".

Одне з основних рішень конференції – взяти участь в Міжнародному екологічному русі "Зелена хвиля" ("Green Wave"), яке почнеться 22 травня о 10.00 ранку по всій планеті зі сходу на захід.

Последние комментарии