У Сєвєродонецьку відбувся Чемпіонат Луганської області з фрі-файту

8 квітня 2012 року у м. Сєвєродонецьку відбувся Чемпіонат Луганської області з фрі-файту. Організаторами змагань стали Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Луганської облдержадміністрації і Луганський обласний осередок Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств. Повний склад суддівської колегії змагань також було сформовано Всеукраїнською федерацією.

Вже понад 10 років в Україні, та більш ніж 3 роки у Сєвєродонецьку діти, підлітки, молодь і дорослі займаються цим мужнім видом спорту. Але, справжні змагання, за участю інших команд, у нас - вперше.

59 спортсменів, що представили 5 команд з Луганська, Свердловська, Первомайська та Сєвєродонецька, зустрілися на татамі Міського клубу східних бойових та оздоровчих систем у спортзалі школи № 20. Наймолодшому – 7, а найстаршому – 30 років. Найменша вага – 26, а найбільша – 113 кг.

Серед юнаків 8 золотих медалей завоювала Школа гун-фу «Дракон і Тигр» з Сєвєродонецька (тренер А.Ю. Сербін), 3 золота у Спортивного клубу «Сен-Лі» з Луганська (тренери О.В. Христенко, А.П. Митрофанов), 1 золото у Спортивного клубу «Бу-До» з Первомайська (тренер Ю.А. Ковальчук).

Серед дорослих 3 золотих медалі у Спортивного клубу «Сен-Лі» з Луганська (тренери О.В. Христенко, О.С.Токарєв, А.П. Мітрофанов) та 2 золота у Спортивного клубу «Спарта» з Луганська (тренер Д.С. Пясецький).

Жодні змагання з єдиноборств за останні три роки не збирали більш як чотириста глядачів! Їх увагу, серед юнаків, привернули сєвєродончани Павло Аністратенко, своєю технікою боротьби і Олег Борисенко – швидкістю перемоги за 21 секунду. У дорослих, найкращими були спортсмени української еліти фрі-файту Антон Шемякін і Олександр Токарєв з Луганська.

Організатори чемпіонату дякують Сєвєродонецькому міському відділу охорони здоров’я за медичну допомогу на змаганнях і адміністрації школи № 20 за постійну плідну співпрацю у виховній роботі. Особлива вдячність за увагу до цієї події заступнику міського голови С.Ф. Терьошіну та голові Сєвєродонецького осередку Українського козацтва В. О. Мухтарову.

Голова Правління Луганського обласного осередку
Всеукраїнської федерації фрі-файту та контактних єдиноборств
А.Ю. Сербін

м.т. 050-348-69-05

Офіційні результати та фотозвіт змагань на сайте www.nastavnik.lg.ua
Фото Р.В. Боднар

  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_001.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_015.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_029.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_036.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_059.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_061.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_075.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_093.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_120.jpg
  • 2012_apr_fri-fayt_chempionat_luganskoy_obl_136.jpg

Последние комментарии