Про рух транспорту у святкові дні

Згідно з розпорядженням міського голови В.В. Казакова на пасхальні свята (15 та 22 квітня) затверджено тимчасовий автобусний маршрут загального користування «Озеро Чисте – міське кладовище». Для його забезпечення виділено 40 мікроавтобусів (30 – від ВАТ «Сєвєродонецьке АТП-10920», 10 – від ТОВ «Сєвєродонецьке АТП-10974»). 

Як повідомив начальник відділу транспорту та зв’язку департаменту економічного розвитку міськради С.А. Мірошниченко, транспорт на цьому маршруті буде курсувати з 7.00 до 17.00. Також на приміських маршрутах до Щедрищевого та Воєводівки буде організоване надійне транспортне сполучення, аби всі бажаючі у ці дні відвідали могили своїх рідних. 

Вартість проїзду на автобусних маршрутах загального користування складе 2 грн.  Існує домовленість з Сєвєродонецьким тролейбусним управлінням про виділення на шостому маршруті – 9, а на першому та п’ятому – 17 тролейбусів з інтервалом руху в часи пік 4-5 хвилин. 
На міському кладовищі (сел. Вороново) з 8.00 до 15.00 будуть нести чергування бригада «швидкої допомоги», співробітники міліції та ДАІ.

У передсвяткові дні для доставки пасажирів від озера Чистого до кладовища ВАТ «Сєвєродонецьке АТП-10920» виділить додатковий мікроавтобус.   

sed-rada

Последние комментарии