Офіцери СІМІС перевірили обладнання класу патріотичного виховання у Лисичанську

Офіцери СІМІС перевірили обладнання класу патріотичного виховання у Лисичанську

Напередодні відзначення 25 річниці створення Збройних сил України офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва (ОЦЦВС) оперативно-тактичного угрупування (ОТУ) “Луганськ” проводять комплекс заходів з популяризації армії, роз’яснення ролі і місця ЗСУ в системі забезпечення держави.

Зокрема, ми проводимо зустрічі з керівництвом місцевих органів влади, громадськістю з метою організації взаємодії та надання підтримки місцевим населенням нашим військовослужбовцям, проводимо уроки патріотичного виховання у навчальних закладах регіону, здійснювали тренування національно свідомої молоді з виконання нормативів по неповному розбиранню та збиранню стрілецької зброї, тощо.

Зокрема ми з радістю і великим задоволенням провели урок у навчально-виробничому комбінаті “Гармонія” (школа №2). До речі, декілька учнів цієї школи є нашими давніми приятелями, тож практично кожного дня заходять до нас у гості.

Школярі нас уважно вислухали, а потім засипали цікавими запитаннями. Приємно, що не дивлячись на те, що викладання у школі здійснюється російською мовою, учні знають і виконують державний гімн. На згадку про зустріч, вдячні дітки подарували нам новорічну ялинку та маленький сувенір.

Крім того, на запрошення активістів н.п. Гірське (І.Кравцов) ми провели подібне заняття і в Золотівському професійному ліцеї. Маємо визнати, що з патріотичним вихованням у навчальному закладі повний порядок. У цьому ми пересвідчились на власні очі, адже приїхали коли директор проводила лінійку а учні виконували державний гімн. В ході спілкування з учнями зрозуміли, що молодь займає активну громадську позицію і повністю підтримує та поважає українську армію.

А коли у нас з’являється вільна хвилинка, ми проводимо практичні заняття з розбирання та збирання зброї із молоддю. Таким чином, офіцери СІМІСа намагаються постійно розширити коло своїх друзів та збільшити кількість позитивних відгуків про ЗСУ та донести до молоді правду про своїх захисників – справжніх патріотів України.

Вітаємо весь український народ з 25 річницею Збройних сил України!

Зі святом дорогі бойові побратими! Слава Захисникам України!

Последние комментарии