На Луганщині знайшли зниклих дітей

До Лисичанського відділу поліції звернулась 32-річна місцева жителька та повідомила, що її неповнолітні діти 10-річний син та 6-річна дочка 2 січня близько 17-ї години пішли до свого батька (з яким мати разом не проживає) та до теперішнього часу не повернулись.

Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області. 

Отримавши інформацію про зниклих дітей, відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група, орієнтування про розшук дітей були надані усім патрульним нарядам, під час інструктажу перед заступленням на службу увесь особовий склад луганської поліції та батальйонів патрульної служби поліції з різних областей був націлений на встановлення місцезнаходження неповнолітніх.

Поліцейські почали пошук зі збору інформації про друзів неповнолітніх, їх зв’язки та можливі місця перебування. Завдяки оперативній інформації, співробітники поліції знайшли дітей в нежилому будинку за адресою м. Лисичанськ, вул. Базарна, де, як з’ясувалось, вони і провели ніч.

Наразі дітей повернули додому, жертвою кримінального правопорушення вони не стали. З метою унеможливлення повторення подібного, з матір’ю, дідусем та дітьми проведено виховально-профілактичну роботу, родину взято на контроль сектором ювенальної превенції. Вирішується питання про притягнення матері до відповідальності за ст. 184 КУпАП «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей».

Последние комментарии