Прокуратура інформує

Кожна людина прагне до самовираження, до самоствердження. Різні люди вибирають для цього різні засоби. Громадська оцінка такого прагнення повністю залежить від того, як, якими засобами і способами ця потреба задовольняється. Одні задовольняють її самовідданою працею, науковими і спортивними досягненнями, сумлінним служінням громадським інтересам, самопожертвою заради спільної справи, інші - пияцтвом, жорстокістю, знущанням над слабким, старим або хворим. Основою хуліганських спонукань є безкультур'я, невихованість, жорстокість. Дикі наміри і вчинки породжуються дикими звичаями і звичками.

Хуліганство відбувається з прагненням протиставити себе суспільству, проявити до нього явну неповагу.

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у суді та доведено винуватість Б. та А., 1994 року народження, які  групою осіб скоїли хуліганські дії.

Так, 13 травня 2015 року приблизно о 20 годині громадянка Б.,перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, разом з громадянкою А., зайшли до квартири будинку, розташованого по вул. Танкістів м. Сєвєродонецька, де в той час знаходилась малознайома потерпіла  С., 1989 року народження, та почали висловлюватися в її адресу грубою нецензурною лайкою. В продовження своїх хуліганських дій вони  витягли за волосся потерпілу С. з квартири та продовжили тягнути її по вулиці, перетягнувши її таким чином  через проїжджу частину вул. Танкістів  на газон навпроти  будинку. Після чого разом  почали бити потерпілу руками , та ногами по всьому тілу.       

Далі А.та Б. вирішили ще придбати пива, тазмусили потерпілу С.йти разом з ними. На перехресті вул. Танкістів та вул. Ленінагромадянки А. та Б. продовжилисвої хуліганські дії.  А.почала стягувати з потерпілої С.одягнуту на ній туніку,внаслідок чого розірвала їїна шматки, залишивши потерпілу С.голою. Пошкоджену туніку громадянка А. викинула в кущі. На цьому хуліганські дії А.та Б.припинились.     

Вироком Сєвєродонецького міського суду А. та Б. визнані винними у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296  КК України та їм призначено покарання  у вигляді 3 та 4 років позбавлення волі відповідно.

За кожне кримінальне правопорушення, неминуче настає відповідальність .

 

О.Я. Лещинська, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури 

 #

Пейте дети молоко, кушайте

Пейте дети молоко, кушайте конфеты и не будет в ваших головах мыслей не хороших.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии