105-та (чергова) сесія міської ради

105-та (чергова) сесія міської ради

24 вересня відбулося пленарне засідання 105-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради. На його розгляд виносилося більше сорока питань.

Одним з перших було прийнято рішення про весення змін до міського бюджету на 2015 рік. Як зазначив у своєму коментарі секретар ради Андрій Гавриленко, раніше воно було розглянуто на засіданні виконкому, оскільки має важливе значення, бо безпосередньо стосується поліпшення роботи та ремонту міської інфраструктури.

«За даними казначейського звіту, на 1 вересня поточного року, – зазначив перший заступник міського голови Петро Чернишин, доповідаючи з цього питання, – до загального фонду міського бюджету без урахування трансфертів надійшло 181 млн. 608 тис. 374 грн., що складає 109,7% до уточненого плану. В проекті рішення пропонується збільшити дохідну частину міського бюджету за загальним фондом на 5 млн. 181 тис. 309 грн. За рахунок цього додатково виділити кошти по управлінню охорони здоров’я на проведення поточного ремонту амбулаторії в селищі Борівському (99 тис. грн.), по відділу освіти – на оплату харчування дітей у дошкільних навчальних закладах у зв’язку із збільшенням вихованців за рахунок дітей із сімей переселенців (220 тис. 312 грн.), на придбанная бетону для встановлення спортивних майданчиків Workout у школах (5 тис. грн.) та необхідних господарських товарів для позашкільних закладів освіти (57 тис. 663 грн.), на інші нагальні потреби».

Не менш значиме для сєвєродончан і питання про затвердження програми облаштування багатоквартирних будинків, які опалюються КП «Сєвєродонецьктеплокомуненерго», сучасними засобами обліку теплової енергії. На сьогодні 88 житлових будинків, теплопостачальником яких є «СТКЕ», уже забезпечені лічильниками теплової енергії, а 71 – ні. «Завдяки цій програмі, – наголосив Андрій Гавриленко, – ми зможемо забезпечувати лічильниками теплової енергії всі будинки, які опалюються від КП «СТКЕ». Це необхідно для оптимізації витрат мешканців міста на оплату послуг з теплопостачання будинків у зимовий період».

Секретар ради подякував депутатам міськради за те, що вони, незважаючи на свою зайнятість і працюючи на громадських засадах, прийшли на сесію міськради, попередньо опрацювавши всі питання на засіданнях депутатських комісій, були готові до голосування, і завдяки їх злагодженій роботі важливі рішення на 105-ій сесії міської ради були прийняті.

Більш детально з прийнятими рішеннями можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради, де всі вони оприлюднюються в обов’язковому порядку.

Последние комментарии