Чергова сесія міськради від 20 червня 2013

20 червня відбулось засідання 65 чергової сесії міськради шостого скликання. Депутати розглянули понад тридцяти питань порядку денного, переважна більшість яких стосувались землеустрою та землекористування. Узгодив депутатський корпус і зміни в міському бюджеті на поточний рік.

Засідання 65 чергової сесії міськради відбулось 20 червня. Питання фінансового блоку стосувались змін в міському бюджеті на поточний рік. За рахунок залишку коштів по спецфонду міського бюджету на початок року депутати вирішили збільшити видаткову частину спеціального фонду бюджету на 649 267 грн., в тому числі по бюджету розвитку на 602 746 грн. В основному ці кошти будуть спрямовані на вирішення першочергових питань соціальної сфери міста, зазначив у своєму коментарі секретар міськради Андрій Гавриленко.

Профінансований проект “Будівництва під'їзної дороги навколо озера Чисте” увійшов до цьогорічних заходів міської Програми соціально-економічного та культурного розвитку Сєвєродонецька. Його виконанням займуться найближчим часом.

Інше сесійне питання стосувалося ходу виконання у першому півріччі 2013-го “Комплексної міської програми забезпечення профілактики ВІЛ-інфекції, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІД”. В її рамках на сьогодні 73 % ВІЛ-інфікованих з активної диспансерної групи отримали профілактику й лікування опортуністичних інфекцій та супутніх захворювань, до того ж 43,3 % диспансерної групи ВІЛ-інфікованих м. Сєвєродонецька отримують антиретровірусну терапію шляхом централізованої закупівлі препаратів.

З метою проведення за рахунок субсидії з державного бюджету компенсаційних виплат підприємствам- перевізникам за фактично понесені збитки від пільгового перевезення громадян міська рада вирішила головному розпоряднику коштів УПтаСЗН використовувати в розрахунках коефіцієнти співвідношення кількості безплатно перевезених пасажирів і платних пасажирів в розмірах: у міському сполученні — 3,70, у приміському сполученні — 1,03.

Переважна кількість сесійних питань стосувались землеустрою та землекористування. Рішення по кожному з них охочі можуть переглянути на офіційному сайті міської ради.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии