Урочистий концерт на честь сєвєродонецьких хіміків

24 травня у Палаці культури Хіміків відбувся урочистий концерт на честь сєвєродонецьких хіміків. Співробітники приватного акціонерного товариства “Сєвєродонецьке об’єднання Азот” відзначали своє професійне свято - День працівників хімічної галузі. Це один з найбільш довгоочікуваних днів у році, коли підбивають підсумки роботи підприємства, нагороджують кращих робітників та будують плани на майбутнє.

Концерт до дня працівників хімічної галузі, що відбувся 24 травня у Палаці культури Хіміків, кожного з присутніх вразив своєю масштабністю та яскравістю. Гостей зустрічали на імпровізованій килимовій доріжці. Гра оркестру та барабанщиць в мундирах додавали заходу ще більше урочистості.

День хіміків — свято, що нерозривно пов’язане з історією Сєвєродонецька і недарма відзначається разом з Днем міста. Це одне з найбільш довгоочікуваних свят для сєвєродончан та працівників місто утворюючого підприємства ПрАТ “Сєвєродонецьке об’єднання Азот” . Багато добрих слів можна було почути в цей день від перших осіб підприємства, але було що сказати і запрошеним на концерт гостям.

Свої щирі слова вітання подарував народний депутат України Олексій Кунченко, який зазначив, що завдяки труду і професіоналізму сєвєродонецьких хіміків, ПрАт “Сєвєродонецьке об’єднання Азот” є флагманом хімічної промисловості не тільки в Україні, а й на всьому пострадянському просторі.

Професійне свято - це привід відзначити кращих, тих, хто протягом років працює на благо рідного підприємства та міста. Так грамотами Комітету з питань промислової та регуляторної політики та підприємництва Верховної Ради України нагороджені електрослюсар цеху електропостачання Євгенія Манько та контролер департаменту з якості Світлана Тараненко.

Зі словами вітання звернувся до сєвєродонецьких хіміків і директор департаменту промисловості та енергозбереження обласної державної адміністрації Дмитро Дрожжин. Дев’ятьом працівникам “Азоту” він вручив грамоти від обласної державної адміністрації та обласної ради. Ще п’ятеро працівників хімічної галузі були нагороджені від благодійного фонду Олексія Кунченка “Заради майбутнього”.

“Сєвєродонецьке об’єднання Азот” є місто утворюючим підприємством і завжди тісно працює з міською владою, особливо це стосується питань благоустрою. Міський голова Валентин Казаков та секретар міської ради Андрій Гавриленко теж привітали сєвєродонецьких хіміків.

Грамотами виконавчого комітету сєвєродонецької міської ради були нагороджені п’ятеро трудівників хімічної галузі. Так як, день працівників хімічної промисловості відзначається в один день з Днем народження нашого міста, “Сєвєродонецьке об’єднання Азот” теж нагородило місто дуже корисним подарунком — новим сміттєвозом, що для міста завжди є затребуваним.

Особливо чекали на цей концерт ті, хто своєю сумлінною працею заслужили нагороди вищої проби. Дев’ятьох робітників “Сєвєродонецького об’єднання Азот” нагородили Нагрудним знаком пошани за досягнення перед хімічною галуззю України».

Була поповнена і “золота гвардія підприємства”. За виробничі успіхи та особистий вклад у розвиток підприємства своє визнання отримали тепер вже заслужені ветерани труда.

Коли всі нагороди були отримані, а слова сказані, всі глядачі отримали останній найкрасивіший подарунок у вигляді вокальних та танцювальних виступів колективів Палацу культури Хіміків.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии