Візит Дмитра Фірташа на Сєвєродонецький “Азот”

18 жовтня ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання Азот” відвідав голова Ради директорів Групи компаній Group DF Дмитро Фірташ. У робочому візиті на підприємство також взяли участь народний депутат України Олексій Кунченко та міський голова Валентин Казаков. 

Голова Ради директорів Групи компаній Group DF, акціонер ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання Азот” Дмитро Фірташ 18 жовтня відвідав підприємство. Під час робочого візиту його супроводжували народний депутат України Олексій Кунченко та міський голова Валентин Казаков.

Делегація відвідала цех М-3, виробництво карбаміду та вуглеамонійних солей, де поспілкувалася з трудовим колективом.

Дмитро Фірташ зазначив, що згідно інвестиційного плану OSTCHEM, ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання Азот” до кінця 2014 року має збільшити потужність цеху виробництва карбаміду з 1200 то 1600 тон карбаміду за добу.

Відповіши на всі питання колектива цеху М-3, делегація завітала до цеху аміака 1-А. Дмитро Фірташ розповів азотівцям про стратегічні плани щодо розвитку підприємства, зокрема цеху 1-А. Серйозні інвестиції дозволять компаніі покращити виробничі результати вже у 2013 році. В результаті проведення ремонту цеху аміака 1-А продуктивність агрегата збільшиться з 1600 до 1700 тон за добу, прицьому за рахунок впровадження зберігаючих енерготехнологій знизиться питоме споживання газу, що закуповується.

Акціонер “Азоту” також розвіяв чутки про масові скорочення на підприємстві. Ніхто не звільняв людей і не збирається цього робити, - наголосив він.

Дмитро Васильович повідомив, що договір соціального партнерства з містом продовжить втілюватися у життя. Наступного року тролейбусне управління доотримує ще 10 нових тролейбусів.

Ще одним напрямком соц. партнерства стане реконструкція Сєвєродонецького аеропорту, зазначив Дмитро Фірташ. Тут потрібна допомога народного депутата, адже аеропорт має статус державного.

Дійде черга і до ремонту Палацу культури Хіміків, повідомив акціонер.

За ті позитивні зміни, що вже відбулися на підприємстві, колектив дякував.За взаєморозуміння у вирішенні важливих для міста і підприємства питань подякував народний депутат.

Далі делегація відвідала будівлю, де розташується спеціалізований науково-дослідницький інститут. Як зазначив Дмитро Фірташ, Сєвєродонецький Азот стане базовим підприємством для впровадження нафтохімічних технологій.

Пріоритетним завданням інституту стане розробка перспективних напрямків нафтохімічного виробництва та організація виробництва кінцевих продуктів, проведення маркетингових досліджень.

Планується, що чисельність співробітників НДІ складе близько 400 чоловік. Зокрема, близько 200 вчених будуть займатися науковими розробками, більше 100 інженерів будуть вирішувати питання їх впровадження на виробництві.

"Інститут повинен стати базовим науковим центром з розвитку хімічного і нафтохімічного виробництва підприємств холдингу", - додав Дмитро Фірташ.

Про що йшла мова під час зустрічі у залі засідань ПрАТ “Сєвєродонецьке об'єднання Азот” дивіться у новинах наступної середи.

 

Джерело: ТРК СТВ

 #

Да расслабтесь, научные

Да расслабтесь, научные коллективы с количеством персонала в 400 человек под силу только таким гигантам как Басф, Баер и прочая. Нет, штаты раздуть можно до любого количества, но это разве цель?

 
 #

Около 400 человек всего, 200

Около 400 человек всего, 200 будут заниматься научными разработками, 100 внедрением этих разработок в производство. Вопрос - а что будут делать еще 100 человек коллектива НИИ - руководить? Это что эффективно?

 
 #

бараки всем построят хоть или

бараки всем построят хоть или работники на территории завода жить будут

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии