17 вересня працівники органів і підрозділів цивільного захисту відзначають професійне свято

Щороку 17 вересня працівники органів і підрозділів цивільного захисту відзначають професійне свято – День рятівника. Люди цієї професії обрали важку, проте почесну справу - допомагати, рятувати, запобігати лиху. З цієї нагоди у актовій залі міського управління МНС пройшло урочисте зібрання.

Почесними грамотами від міської ради за сумлінне виконання службових обов'язків та з нагоди Дня рятівника були нагороджені: Микола Горохов, Олександр Соколовський, Віталій Шуліка, Ігор Казаков, Олександр Алдакімов. Подяку висловили Андрію Королькову та Юрію Помиляйку.

Почесні грамоти з нагоди свята також отримали співробітники 12-ї пожежної частини Олександр Романченко, Олександр Красій, Василь Малінський, Поліна Хамула та Олександр Акатов.

За високий професіоналізм, проявлений під час ліквідації лісових пожеж на території Луганської області почесну грамоту від Обласного управління лісового та мисливського господарства отримав Вадим Золотов.

Відзнакою Обласного управління МНС України в Луганській області “За заслуги” ІІ ступеня — почесною медаллю — нагороджено Олега Мараховського.

Та приємні моменти на цьому не завершилися. Від профспілки трудовий колектив рятівників отримав телевізор і мікрохвильову піч.

Якомога менше тривожних дзвінків, сухих рукавів та однакової кількості виїздів та повернень — такі побажання також отримали рятувальники у цей день.

Навіть під час святкових зборів на пульт зв'язку рятувальної частини надійшло тривожне повідомлення і МНС-ки поспішили виїхати на виклик, адже герой-рятівник дійсно завжди поруч.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии