Особливості зайнятості молоді

Особливості зайнятості молоді: учасники семінару методом «мозкового штурму» за допомогою фахівців Попаснянського центру зайнятості визначили недоліки та переваги, які мають молоді люди – шукачі роботи.

26 липня 2017 року в Попаснянському районному центрі зайнятості відбувся семінар на тему «Особливості зайнятості молоді». На початку всі присутні були ознайомлені зі станом ринку праці та актуальними вакансіями Попанянського району. Учасники семінару методом «мозкового штурму» за до-помогою фахівців центру зайнятості визначили недоліки та переваги, які ма-ють молоді люди – шукачі роботи. Дійшли висновку, що переваг значно більше: це і мобільність, і легка навчаємость та більш тривалий період майбутньої працездатності.

Учасники ознайомились з послугами, які надає Державна служба зайнятості, а саме – підбір підходящої роботи, професійне навчання, надання можливості взяти участь в громадських та тимчасових роботах, на семінарах оволодіти технікою пошуку роботи та методами ефективної самопрезентації. Надано інформацію про можливість навчатися за направленням служби зайнятості в Луганському центрі професійно-технічної освіти. Було продемонстровано молоді презентацію Луганського центру професійно - технічної освіти та надано інформацію про навчання за ліцензованими професіями.

Последние комментарии