До уваги громадян, які користуються субсидією!

Згідно п. 14 Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива,  затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995р. № 848 ( в редакції ПКМУ від 22.09.1997р. №1050 із змінами та доповненнями), після закінчення строку отримання субсидії розрахунок субсидії управління  здійснює самостійно на наступний період (крім орендарів житлового приміщення та осіб, які звертаються за субсидією на придбання рідкого та  твердого пічного палива).

У разі отримання інформації про прострочену понад два місяці  заборгованість з оплати послуг субсидія на наступний строк не призначається.

Протягом двох місяців з дати інформування про непризначення субсидії громадянин повинен документально підтвердити сплату заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, субсидія призначається з дати закінчення дії попередньої субсидії, в іншому випадку — з місяця, в якому громадянин документально підтвердив сплату заборгованості або укладення договору.

Відповідно   цього,  інформація  про заборгованість з оплати послуг отримувачам субсидії буде надана в інформаційних листах, які громадяни отримають в липні 2017р.

Довідки  про  сплату  заборгованості  або складання договору реструктуризації користувачам субсидією необхідно надати до УПтаСЗН до 10 вересня 2017р. за адресою: вул.Новікова, 15б, актовий зал. 

Последние комментарии