Вступне випробування для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право»

Де саме буде проводитись набір на навчання за ступенем вищої освіти магістратура за спеціальністю 081 «Право»?

У 2017 році впершевступне випробування для здобуття ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Право» до всіх ВНЗ України проходитиме з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО.

Цьогоріч реєстрація вступників, які бажають вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю 081 «Право», триватиме з 12 по 25 липня 2017 року. Здійснювати прийом осіб на навчання в Донецькій та Луганській областях можуть тільки п’ять ВНЗ: Маріупольський державний університет, Донецький державний університет управління, Приватний вищий навчальний заклад «Донецький університет економіки та права» в Донецькій області та Луганський державний університет внутрішніх справ  імені Е. О. Дідоренка, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля в Луганській області.

Пункти тестування створюватимуться в містах Слов’янськ, Маріуполь Донецької області та у місті Сєверодонецьк Луганської області.

Загальна кількість випускників вищих навчальних закладів, які здобудуть у 2017 році освітній ступень бакалавра за напрямом 6.030401 «Правознавство» складає 687 випускників, всі вони можуть виявити бажання та подати документи для вступу до магістратури. Також брати участь у конкурсному відборі можуть вступники на основі ступеня вищої освіти , здобутого за іншою спеціальністю але вони повинні пройти додаткові вступні випробування у вищому навчальному закладі.

Тестові завдання будуть мати такі складові:1 блок – «Тест загальної навчальної правничої компетентності», 2 блок – «Право» та 3 блок – «Англійська мова».

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти нагадує, що вступне випробування буде проходити 03 серпня 2017 року.

Последние комментарии