Підтримано державне обвинувачення грабіжника

Сєвєродонецькою місцевою прокуратурою Луганської області підтримано державне обвинувачення та доведено винуватість раніше судимого громадянина П., який повторно скоїв грабіж та крадіжку чужого майна, тобто  кримінальні правопорушення,  передбачені  ч. 2 ст. 186 та  ч. 2 ст. 185 КК України.  

Так, в лютому 2016 року громадянин П., перебуваючи в квартирі свого знайомого Л., викрав квитанцію сервісного центру на ремонт мобільного телефону «LenovoР780». Пізніше злочинець по даній квитанції самостійно отримав в сервісному центрі мобільний телефон, який належав  громадянину Л. та  розпорядився майном на власний розсуд.

26 лютого 2016 року, приблизно о 23.30 годин, громадянин П., знаходячись поблизу ДП «Центральний ринок», побачив незнайому жінку. Скориставшись темрявою, він вихватив із рук жінки сумку та втік з місця скоєння кримінального правопорушення. Своїми злочинними діями П. завдав потерпілій матеріальну шкоду на суму 8083 грн.

Вироком Сєвєродонецького міського суду громадянина П. визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень  та призначено покарання у  вигляді 4 років та 1 місяця позбавлення волі з відбуванням покарання у кримінально-виконавчій установі закритого типу.

Сєвєродонецька місцева прокуратура з призначеним покаранням погодилась, на даний час вирок стосовно П. вступив в закону силу. 

 

Ю.А. Зінченко,  прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури

 

Последние комментарии