Фінал VI міського Чемпіонату інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?»

Фінал VI міського Чемпіонату  інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?»

Яскравим, емоційним, напруженим , але неймовірно цікавим виявився фінал VI міського Чемпіонату інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?», який відбувся 27 квітня 2017 року в Сєвєродонецькому міському Центрі дитячої та юнацької творчості. Боротьба велася за кубок «Бронзової Сови», який щорічно передається переможцям. Минулого навчального року цей кубок отримала команда знавців СЗШ № 18.

Цього року у Чемпіонаті взяли участь 560 учнів шкіл нашого міста та більше 40 батьків, але до фіналу вийшли команди, що перемогли кожна в своїй віковій категорії:
молодша вікова категорія (учні сьомих класів разом із батьками) - СЗШ № 5 та СЗШ № 16;
середня вікова категорія (учні 8-9 класів) - СЗШ № 4 та ССШ № 17;
старша вікова категорія (учні 10-11 класів) – СЗШ № 4 та СЗШ № 16.

Також до фінальної гри було запрошено гостей - команду депутатів Сєвєродонецької міської ради(Тетяна Грачова, Лариса Бєляєва, Володимир Ляховий, Людмила Шатрова) та команду Швейцарського дитячого гуманітарного фонду «Terre des hommes».

Ведучою гри за традицією виступила керівник Клубу інтелектуальних ігор, завідувач відділом гуманітарних та соціальних дисциплін СМ ЦДЮТ Циганкова Лариса Анатоліївна.

До лав журі конкурсу було запрошено В’ячеслава Володимировича Мацигору, в.о. директора благодійного фонду Олексія Кунченка «Заради майбутнього», та Наталію Вікторівну Гаввіну, головного спеціаліста відділу освіти Сєвєродонецької міської ради. Секретарем підрахункової комісії виступила Аліна Юріївна Костиря, заступник директора СМ ЦДЮТ з навчально-виховної роботи.

Традиційно гра складалася з трьох турів по 12 питань кожний. Ставилися як усні, так і фото- та відео- питання, на які знавці давали дуже цікаві та неординарні відповіді. Перевагу мали питання про історію Сєвєродонецька. Тут усі команди знавців проявили свою обізнаність та кмітливість.

Підтримували знавців та розважали гостей яскравими музичними композиціями під час перерв між турами юні музиканти з ансамблю гітаристів «ТВІНК» Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Богдана Сергійовича Біліченка.

Отже, за підсумками трьох турів, з результатом 19 балів, переможцем VI міського Чемпіонату інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» стала команда старшої вікової категорії Сєвєродонецької загальноосвітньої школи № 4. Вітаємо!

Колектив Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості висловлює подяку благодійному фонду Олексія Кунченка «Заради майбутнього» за багаторічну підтримку, надані грамоти та подарунки гравцям та переможцям.

Також ми дякуємо членам журі, батькам, які дуже переживали за невдачі і раділи успіхам знавців.

Вітаємо команду переможців! Бажаємо вам подальших успіхів та звершень! А усім знавцям хочемо подякувати за участь, жагу до перемоги і побажати не складати своїх рук, а продовжувати наполегливо йти до своєї мети, до самої перемоги!

Последние комментарии