Луганські поліцейські розкрили вбивство та затримали підозрюваного

Луганські поліцейські розкрили вбивство та затримали підозрюваного
Оперативники Попаснянського відділу поліції викрили та затримали раніше судимого чоловіка, який вбив товариша та з метою приховання злочину, скинув його тіло у колодязь.
14 листопада до Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення 56-річної жительки с. Нижнє про те, що 9 листопада її 34-річний син пішов з дому та дотепер не повернувся.
 
В ході проведення першочергових слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили коло знайомих зниклого чоловіка та з ким він спілкувався останнім часом. Було встановлено, що останнім бачив чоловіка його 28-річний знайомий. Під час спілкування з чоловіком, поліцейські запідозрили молодика у дачі неправдивих свідчень – він дуже нервував, постійно плутався та змінював покази, потім – зізнався у вбивстві свого знайомого.
 
Зі слів підозрюваного під час вживання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, під час якого чоловік, погрожуючи обрізом мисливської рушниці, відвів потерпілого до колодязя, що розташований на околиці вул. Ворошилова с. Нижне. Там молодик зв’язав йому мотузкою руки та ноги та почав душити. Після чого спричинив 5-6 ударів прикладом обрізу по голові та коли чоловік перестав подавати ознаки життя, з метою приховання злочину та уникнення відповідальності, скинув тіло свого товариша у колодязь.
 
За місцем мешкання підозрюваного оперативники виявили та вилучили: предмет зовні схожий на обріз мисливської рушниці в ржавому стані, калібром 12 мм та речовину рослинного походження зеленого кольору у висушеному та подрібненому стані, яка зовнішніми ознаками схожа на канабіс, приблизною вагою 5 гр.
 
В ході огляду місця події, а саме колодязю, поліцейські виявили тіло 34-річного зниклого безвісті чоловіка.
 
Вилучене направлено на експертизу. Даний факт внесено до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбачуваного ст. 115 КК України «Умисне вбивство» та ст. 309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Зловмиснику обрано запобіжний захід тримання під вартою.
 
 
Відділ комунікації поліції Луганської області

Последние комментарии