Громадська рада ДФС – дієвий механізм співпраці з громадськістю

За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України забезпечення конструктивного діалогу з громадськістю було і залишається важливим аспектом діяльності ДФС. Про це заявив Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров під час виступу на установчих зборах для формування Громадської ради при ДФС.

Він наголосив, що за час діяльності Громадською радою надано низку суттєвих рекомендацій з податкових, митних та антикорупційних питань.

«Впевнений, що оновлення складу Громадської ради дозволить продовжити конструктивні консультації з громадськістю», - зазначив очільник відомства.

«Ми розуміємо, наскільки важливо мати дієву Громадську раду. Разом з вами нам  потрібно знайти правильну модель, щоб бізнес сплачував реальні та чесні податки. Це потрібно, щоб функціонувала вся держава та почалось економічне зростання. І ваша участь у цьому процесі дуже важлива», - підкреслив він, звертаючись до представників громадянського суспільства.

Роман Насіров також зауважив, що багато членів Громадської ради ДФС є членами громадських рад Міністерства фінансів та Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, завдяки цьому можливо вибудувати реальний, конструктивний діалог між ДФС та іншими державними органами.

Під час свого виступу Роман Насіров закликав учасників установчих зборів відповідально та зважено підійти до формування складу Громадської ради, яка є головним консультативно-дорадчим органом при ДФС.

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии