Бойовики НЗФ «ЛНР» не припиняють обстрілювати територію Луганщини

Бойовики НЗФ «ЛНР» не припиняють обстрілювати територію Луганщини. Вчора внаслідок обстрілу загинув військовослужбовець ЗСУ. Про це повідомляє відділ коммунікації поліції Луганської області.

Кожного дня бойовики так званої «ЛНР» обстрілюють територію Луганщини, яка підконтрольна українській владі, із забороненої Мінськими угодами зброї.

Вчора, 2 жовтня, бойовики застосували проти захисників України міномети різних калібрів. Селище Кримське Новоайдарського району бойовики обстрілювали зі сторони с. Сокільники з мінометів калібром 82 мм, РПГ та АГС-17 та зі сторони с. Сміле та смт. Слов'яносербськ з мінометів калібром 120 мм, СПГ-9, АГС-17, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілів від отриманих множинних вогнепальних поранень загинув військовослужбовець ЗСУ.

П’ять разів зі сторони с. Калинове бойовики з крупнокаліберних кулеметів, АГС-17 та стрілецької зброї обстрілювали околиці с. Новоолександрівка та с. Новозванівка Попаснянського району. Зі сторони пам’ятника князя Ігорю бойовики з СПГ-9, ЗУ-23-2 та стрілецької зброї двічі обстріляли околиці смт. Станиця Луганська.

1 жовтня бойовики дев’ять разів зі сторони с. Калинове (територія тимчасово підконтрольна НЗФ «ЛНР») з СПГ-9, АГС-17, крупнокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї обстрілювали околиці с. Новоолександрівка та с. Новозванівка Попаснянського району та околиці смт. Станиця-Луганська.

Раніше, 29 вересня двічі зі сторони с. Калинове (територія тимчасово підконтрольна НЗФ «ЛНР») бойовики з «ГП-25», снайперської та стрілецької зброї обстріляли с. Новозванівка та с. Новоолександрівка Попаснянського району.

У п’ятницю, 30 вересня, тричі зі сторони м. Первомайськ та с. Калинове (території тимчасово підконтрольні НЗФ «ЛНР») бойовики зі снайперської та стрілецької зброї обстріляли околиці с. Новозванівка та с. Новоолександрівка Попаснянського району, також тричі зі сторони пам’ятника князю Ігорю (території тимчасово підконтрольні НЗФ «ЛНР») бойовики з СПГ-9 та АГС-17 обстріляли околиці смт. Станиця-Луганська.

Всі ці факти внесені до ЄРДР та кваліфіковані за ст. 258 КК України «Терористичний акт».

Последние комментарии