Луганська обласна бібліотека імені Горького почала роботу на новому місті

Луганська обласна бібліотека імені Горького почала роботу на новому місті

ЛОУНБ імені О. М. Горького відновила повноцінну роботу в новому приміщені. Боротьба бібліотеки за функціонування у Старобільську з листопада 2015 року увінчалася успіхом та надала більш стійке підґрунтя для подальшої діяльності.

Нагадаємо, досить тривалий час бібліотекарі Луганської обласної бібліотеки знаходилися у глухому куті, вирішуючи питання щодо розміщення  саме в Старобільську. Команда працівників переїздила до                                м. Старобільськ та відновила роботу в будівлі Дитячо-юнацької бібліотеки, орендуючи одну кімнату. Пропрацювавши весь літній період  у досить незручних умовах, бібліотекарям вдалося відстояти свою позицію на право працювати повною мірою.

Зараз, знаходячись у більш комфортабельному приміщенні,  бібліотекарі зосереджені на втіленні ідей, спрямованих на згуртування громади навколо книгозбірні. Як зауважує директор Луганської обласної бібліотеки Інна Риб’янцева, пріоритетним завданням команди є руйнування стереотипів щодо бібліотек шляхом осучаснення форм роботи з користувачами.

Незважаючи на те, що фонд бібліотеки налічує не так багато примірників, чи не кожного дня надходять нові книги від небайдужих читачів, видавництв та літературних діячів. Тож, бібліотека готова обслуговувати читацьку аудиторію новинками сучасної літератури різного ґатунку.

Команда ЛОУНБ імені О. М. Горького поки що не поспішає розкривати карти стосовно запланованих заходів, але запевняє, що жителів Старобільська та області чекає багато приємних сюрпризів. 

Последние комментарии