Команда працівників ЛОУНБ імені О. М. Горького включилася до проекту МОМ

Команда працівників ЛОУНБ імені О. М. Горького включилася до проекту МОМ

Луганська обласна бібліотека взяла участь у триденному тренінгу з розвитку громад в рамках проекту  «Підтримка стабілізації громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі». Проект впроваджує  Міжнародна організація з міграції за підтримки Уряду Японії. 

Протягом трьох днів молода команда ЛОУНБ імені О.М. Горького разом з  іншими представниками громади міста Старобільськ  проходила програму МОМ, націлену на згуртування міської громади та прищеплення знань щодо написання проектів.  Як зазначила виконавчий директора ВГО «Поруч» та власне тренер  Марія Тищенко, лише командна робота, міцна згуртованість та бажання щось змінити у власному місті – невід’ємні складові в реалізації проекту.  Протягом трьох днів учасники тренінгу виконували різні види колективної та індивідуальної роботи: інсценування життєвих ситуацій, пов’язаних із особливостями взаємодії влади та громади, представниками громади між собою, виокремлення та знаходження шляхів  вирішення проблем у місті та в країні загалом, продумування та планування різних напрямків громадського проекту тощо. 

Важливою складовою спільної діяльності було подолання розрізненості між внутрішньо переміщеними особами, людьми з обмеженими фізичними можливостями та містянами, які не входять до числа попередніх. Вихідний результат командної роботи – написання проекту, який підтримуватиме та задовольнятиме потреби всієї громади міста.

 

Прес-центр ЛОУНБ імені О.М. Горького 

Последние комментарии