У ДФС обговорили актуальні питання комунікацій з громадськістю та ЗМІ

У ДФС обговорили актуальні питання комунікацій з громадськістю та ЗМІ

За повідомленням прес-служби Державної фіскальної служби України підсумки роботи за напрямом комунікацій з громадськістю та взаємодії зі ЗМІ за січень-липень 2016 року обговорювалися під час відео-селекторної наради управління інформаційної політики ДФС з регіональними підрозділами.

Так, з початку 2016 року підрозділами комунікацій ДФС було проведено понад 1,7 тис. прес-конференцій та брифінгів, а також 5,3 тис. інших заходів за участі представників ЗМІ. За матеріалами, підготовленими фахівцями ДФС, у ЗМІ вийшло понад 338 тис. повідомлень. Зокрема, у друкованих ЗМІ ­– понад 23,4 тис. публікацій, у радіомережі – майже 91 тис. сюжетів, на телебаченні – понад 64 тис. відеосюжетів, у мережі Інтернет – майже 104 тис. повідомлень.

Крім того, у ЗМІ було розміщено 70,5 тис. матеріалів з питань податкового, митного законодавства та єдиного внеску.

Також з початку року ДФС та її територіальними органами було проведено 9,1 тис. заходів з громадськістю, серед яких ­– 3,2 тис. засідань “круглого столу”, 5,6 тис. зборів та зустрічей з громадськістю, 81 конференція, 16 форумів, 110 громадських слухань.

Учасники наради також обговорили нові формати співпраці з громадськістю та засобами масової інформації, удосконалення методів проведення роз’яснювальної роботи та окреслили основні завдання підрозділів комунікацій на найближчий час.

 

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии