Тренінг «Як співпрацювати з народним депутатом для вирішення проблем округу?»

Депутати під контролем громадян: у місті Северодонецьк відбудеться перший тренінг, який допоможе місцевим активістам впливати на діяльність народних депутатів та оцінювати їх внесок у вирішенні проблем округу.

Завершується конкурсний відбір для участі у тренінгу «Як співпрацювати з народним депутатом для вирішення проблем округу?», що відбудеться 13 - 14 липня в м.Северодонецьк.
.
Основною метою заходу є подолання бар`єрів у комунікації між місцевими активістами та народними депутатами, які представляють інтереси виборців у парламенті і мають важелі впливу на владу, підприємства і організації на всіх рівнях.

Учасники тренінгу дізнаються яким чином вони можуть донести свою проблему до депутата, як зробити її пріоритетною у його порядку денному та як оцінити реальний внесок парламентаря у її вирішенні.

Учасники тренінгів будуть забезпечені робочими матеріалами та харчуванням. У виключних випадках, можуть відшкодовуватись транспортні витрати. 
Проживання для учасників тренінгу не компенсуватиметься.

Тренінг організовується в рамках проекту «Громадський моніторинг виділення фондів для округу», виконується Фундацією «Відкрите суспільство» в рамках Програми 
USAID «РАДА: відповідальність, підзвітність, демократичне парламентське представництво», за фінансової підтримки Фонду Східна Європа.

Участь у тренінгу безкоштовна, проте кількість учасників обмежена, тому діятиме конкурсний відбір.

Щоб взяти участь у тренінгу, заповніть будь-ласка реєстраційну форму учасника за 
посиланням: https://goo.gl/WqcF4b

Реєструйтесь для участі в заході та отримайте шанс вплинути на ситуацію у Вашому населеному пункті, використовуючи можливості народних депутатів України!

Последние комментарии