У Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному санаторії відбулося свято «WORLD FOOD DAY»

У Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному санаторії відбулося свято «WORLD FOOD DAY»

Сьогодні, 16 жовтня, у Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному санаторії відбулося свято «WORLD FOOD DAY» для дітей, які знаходяться на лікуванні.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Організаторами виступила Всесвітня продовольча програма ООН, а у заході взяла участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик.

Під час свята діти взяли участь у іграх та конкурсах, в розважальних формах їм було роз’яснено, як важливо підбирати раціон повноцінного та здорового харчування й дотримуватися правил гігієни.

Ольга Лішик передала особисті вітання від голови Луганської облдержадміністрації – керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгія Туки й побажала дітям міцного здоров’я, бути слухняними та виконувати поради вихователів і медиків.

Організатори заходу наголосили, що вони постійно координують свої дії з Луганською облдержадміністрацією, яка запропонувала провести свято саме в Сєвєродонецькому обласному дитячому протитуберкульозному санаторії, діти якого потребують у якісному, підібраному згідно з особливостями їх хвороби, харчуванні. 

Последние комментарии