Сєвєродонецьк отримає міжнародну технічну допомогу від ЄС

Сєвєродонецьк отримає міжнародну технічну допомогу від ЄС

В 2014 році Європейським союзом запропонований конкурс «Підтримка для постраждалих від конфлікту громад в Україні», в рамках якого повідомлено про виділення коштів на підтримку проектів розвитку громад, які зазнали впливу конфлікту в Україні.

Скориставшись цією пропозицією, Сєвєродонецька міська рада надіслала до Представництва ЄС в Україні проект під назвою «Капітальний ремонт автомобільних мостів через річку Сіверський Донець та через річку Борова» в якості вираження зацікавленості згідно конкурсу: «Підтримка громад, що опинилися під впливом конфлікту в Україні», оголошеного Представництвом ЄС в Україні 07. 10.2014р. Заявка була прийнята Євро комісією.

12 березня 2015 року був підписаний двосторонній Грантовий контракт на залучення міжнародної технічної допомоги від ЄС для реалізації проекту «Капітальний ремонт автомобільних мостів через річку Сіверський Донець та через річку Борова». Загальна вартість проекту складає 2 035 294.28 евро, фінансування з боку Європейського союзу - 1 902 452,64 евро.

Проект спрямований на реконструкцію зруйнованих під час військових дій автомобільних мостів через р Сіверський Донець та через р. Борова, та обладнання тротуарів для пішоходів і велосипедистів. Строк реалі заїці проекту - 18 місяців.

 

Джерело: sed-rada.gov.ua

Последние комментарии