У Сєвєродонецьку пройшла координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста

В понеділок, 3 лютого 2014 року відбулася велика координаційна нарада керівників правоохоронних органів Сєвєродонецька. На порядку денному розглядалося одне питання - «Про стан протидії злочинності, профілактики кримінальних правопорушень, запобігання та протидії корупції за 2013 рік та заходи щодо подальшого зміцнення законності і правопорядку».

Зважаючи на актуальність піднятих питань, нарада зібрала дуже представницький склад учасників, а саме: у роботі наради прийняли участь перший заступник прокурора Луганської області Васілін М.М., голова міського суду Губанов В.Д., а також міський голова Казаков В.В. та керівники підрозділів Сєвєродонецького МВ ГУМВС України, Сєвєродонецького МВ УСБУ, ДПІ у м. Сєвєродонецьку та інші. Своє бачення ситуації за піднятими питаннями висловили прокурор міста Григоров С.В., начальник Сєвєродонецького МВ ГУМВС Жданов А.В. та міський голова Казаков В.В.

Нарада відзначила, що правоохоронними органами міста здійснено ряд організаційних та практичних заходів, спрямованих на стабілізацію криміногенної ситуації у місті, підвищення ефективності захисту прав і свобод громадян та інтересів держави.

Проте, незважаючи на позитивні результати та проведений певний обсяг роботи, виконаний правоохоронними органами, криміногенна ситуація в місті залишається складною.

Потребує подальшого удосконалення взаємодія правоохоронців з питань виявлення та припинення корупційних проявів серед посадовців органів державного нагляду та контролю, органів влади і місцевого самоврядування у відносинах із суб'єктами підприємницької діяльності.

Додаткового реагування правовими засобами потребують порушення законодавства у земельній та бюджетній сферах, у тому числі при закупівлі товарів, робіт та послуг за державні кошти, протидія хабарництву.

За результатами наради прийнята постанова, якою передбачено виконання спільних заходів протягом наступного півріччя.

 

М. Єлісєєва, прокурор прокуратури м. Сєвєродонецька                                                             

Последние комментарии