Продовжено капітальний ремонт шосе Будівельників

Продовжено капітальне відновлення шосе Будівельників. Наразі за кошт державних субвенцій триває робота з укладання суцільного асфальтного покриття від відремонтованої торік розв'язки біля автовокзалу в напрямку проспекту Курчатова.

Невпинний потік машин, легкових і багатотонних вантажівок, щодень проноситься по шосе Будівельників, випробовуючи на міцність асфальтне покриття. Ця дорога, як фрагмент траси Луганськ-Харків, приймає на себе чималі навантаження від транзитного транспорту. Поетапним ремонтом цієї автодороги зайнялися щільно. Роботи з капітального ремонту, розпочаті торік, продовжують у 2013-му.

Роман Абраменко — начальник відділу капітального будівництва:

“В этом году запланировано проведение работ на 990 тысяч гривен. Данные денежные средства выделены из государственного бюджета городу Северодонецку на капитальный ремонт дорог и улиц Северодонецка. За эти средства будет уложено порядка 4-х тысяч квадратных метров сплошного асфальтового покрытия. В прошлом году мы начали делать наиболее проблемный участок — кольцо-развязку возле автозаправочной станции. В этом году мы продолжаем в направлении улицы Курчатова этот участок сплошного покрытия. Это наиболее плохой участок этой автодороги.”

Таким чином суцільне асфальтне покриття ш.Будівельників протягнеться ще на 300 погонних метрів, а на подальшому відрізку дороги до перехрестя з вулицею Курчатова проведуть і ямковий ремонт. Ремонтні роботи, що виконує фірма-підрядник — кремінський “Агродорстрой”, планують завершити вже наступного тижня за умови сприятливих погодних умов.

Відновлювальні роботи, фінансовані державою в розмірі 900 тисяч, незабаром чекають й іншу суттєво пошкоджену автодорогу Сєвєродонецька - вулицю Об'їзну.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии