Гаряча лінія для суб’єктів господарювання

З другого півріччя 2012 року у прокуратурі міста забезпечено оперативне опрацювання повідомлень, які надходять від підприємств та підприємців на телефони гарячої лінії прокуратури міста 4-04-77 та 4-30-53 щодо незаконного втручання у господарську діяльність суб’єктів господарювання з боку контролюючих та правоохоронних органів.

Як повідомила старший прокурор прокуратури Сєвєродонецька Ганна Олександровна Новікова, усі звернення реєструються у журналі обліку карток на повідомлення гарячої лінії.

Прокуратурою Сєвєродонецька у ході наглядової діяльності з питань додержання законодавства про дерегулювання підприємницької діяльності проводяться перевірки контролюючих органів. За їх наслідками вносяться акти реагування. До відповідальності притягаються посадові особи органів контролю.

Гаряча лінія прокуратури продовжує свою роботу.

Підприємці можуть звертатися за захистом своїх прав, наприклад, у разі, коли контролюючі органи та органи місцевого самоврядування при оформленні дозвільних документів вимагають документи, перелік яких не встановлено відповідними діючими нормативними актами, або коли контролюючі та правоохоронні органи здійснюють перевірки без надання відповідних документів, підтверджуючих правові підстави щодо проведення перевірки, та у інших випадках, передбачених законодавством.

 

Інформація газети «Сєвєродонецькі вісті»

Последние комментарии