Судовий розгляд кримінальної справи стосовно Р. Білоцерківської вкотре не відбувся у зв’язку з її неявкою до суду

Сьогодні в Рубіжанському міському суді мав відбутися судовий розгляд кримінальної справи стосовно громадянки Р. Білоцерківської.

Зранку представники суду безрезультатно намагалися вручити судовий виклик Р.Білоцерківській через її захисника, функції якого виконує її син, а коли той відмовився — через працівників її офісу.

В черговий раз судове засідання не відбулося у зв’язку з неявкою підсудної. Таким чином суд був позбавлений можливості розглянути клопотання державного обвинувача щодо скасування постанови суду від 22.05.2012 про обрання підсудній запобіжного заходу у вигляді взяття під варту, та обрання іншого заходу, не пов’язаного з позбавленням волі.

Вкотре захисником підсудної заявлено, що Р. Білоцерківська до Рубіжанського міського суду з’являтися не буде і відмовився від одержання судової повістки для участі в судовому розгляді справи, яке планувалося провести найближчим часом.

Органами прокуратури вживаються всі передбачені законом заходи для всебічного, повного та об’єктивного дослідження обставин справи, додержання конституційних прав усіх учасників кримінального судочинства, в тому числі й підсудної. Однак повага до закону — це обов’язок кожного громадянина, учасника процесу, стороною якого є також прокурор. А остаточне рішення у справі може ухвалити лише суд, і яким буде це рішення залежить у тому числі від дій та рішень самої Р.Білоцерківської.

Прес-служба прокуратури Луганської області

Последние комментарии