Майже 50 запитань надіслали платники податківцям Луганщини під час Інтернет-чергування області

Про це повідомила начальник управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС у Луганській області Олена Батюк.


За її словами, Луганщина в рамках проекту «Черговий по країні» відповідала на запитання платників податків зі всієї України. «З податковою в віртуальному режимі спілкувалися Інтернет-користувачі Рівного, Харкова, Дніпропетровська, Києва, Одеси, Тернопіля, Красногвардійська і, безумовно, з різних куточків Луганської області. Переважна більшість запитань була пов’язана з адмініструванням податку на доходи фізичних осіб. Бухгалтерів, зокрема, цікавило, як правильно заповнити форму 1-ДФ, а також декларацію з податку на прибуток». 

Олена Батюк повідомила про те, що податківці Луганщини відповідали оперативно і кваліфіковано. «Власне, саме ці якості притаманні луганським податківцям, які свій професіоналізм спрямовують на допомогу своїм віртуальним співрозмовникам, на вирішення нагальних проблем підприємців і забезпечення об’єктивного трактування податкового законодавства», - наголосила начальник управління взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю.

Нагадаємо, «Черговий по країні» започатковано в липні минулого року ДПС України спільно з Інтернет-порталом http:buhgalter.com.ua. Його особливість полягає в тому, що підприємці щоденно спілкуються з фахівцями регіональних ДПС в режимі реального часу протягом робочого дня.

Прес-служба ДПС у Луганській області

Последние комментарии