Підприємці Луганщини перерахували до бюджетів всіх рівнів 70 млн.грн

Підприємці Луганщини перерахували до бюджетів всіх рівнів 70 млн.грн, повідомляє прес-служба ДПС у Луганській області.

Це майже на третину, або 15 млн.грн., перевищує рівень січня-березня минулого року. Про це заявив заступник голови ДПС у Луганській області Віталій Нємцев.

За його словами, сьогодні в області активно працюють і сплачують податки понад 86 тисяч приватних підприємців, і приріст надходжень від них має позитивні передумови.

По - перше, у результаті переходу на нову спрощену систему оподаткування кількість підприємців - «спрощенців» збільшилася на 12,5 тис., за рахунок чого до бюджету додатково надійшло 11 млн. 800 тис. грн. податку.

По - друге, податкова служба зорієнтована на стимулювання добровільної сплати податків і зниження податкового тиску. Це, в свою чергу, викликає адекватну реакцію платників. Додаткові надходження до бюджету у першому кварталі склали 2 млн.грн.

По-третє, відпрацювання якісного складу платників шляхом залучення до оподаткування, дозволило збільшити відсоток тих, хто сплачує, до 88 відс. Від 2,5 тис. підприємців, які залучені до оподаткування в поточному році, надійшло до бюджету понад 1 млн. 200 тис. грн. податків.

Последние комментарии