Весняний дебют на великій сцені

Весняний дебют на великій сцені

З початком весни прокидається природа. Весною все на землі пробуджується до нового життя. Від приходу весни стає тепліше і світліше не тільки на вулиці, але і на душі,у серцях. З початком весни у кожного з’являється неймовірно сильне та непереборне бажання жити, творити та надихати…

Мабуть, саме цим і керувалися організатори міжнародного форуму мистецтв, що має дуже символічну назву «О ВЕСНЕ».

Цієї весни форум відбувся 22 та 23 квітня в місті Харків. Цієї весни в ньому вперше взяли участь два хореографічні колективи Сєвєродонецького міського центру дитячої та юнацької творчості - «ГРАН-ПРІ» під керівництвом Світлани Росадкіної та «Діамант» під керівництвом Наталії Котелевської.

Це був дебют для обох колективів на такому рівні та на великій сцені взагалі. Не треба казати про хвилювання дітей, адже мабуть, втричі сильніше хвилювалися самі керівники-хореографи! Не менш за дітей хвилювалися і їхні батьки, котрі поїхали до Харкова разом з колективами, щоб підтримати юні дарування під час конкурсу. А хвилюватися було чому- цієї весни на форум завітало близько трьох тисяч конкурсантів!Проте наші хвилювання виявилися приємними і недаремними, бо обидва колективи отримали заслужені нагороди:
Хореографічний колектив «Діамант» на чолі з Наталією Іванівною Котелевською став Лауреатом І ступеня в категорії 8-11 років, номінації: народний танець, з композицією «Гопачок» та Дипломантом ІІ ступеня в категорії 8-11 років, в номінації: Стилізований народний танець з композицією «Прачки».

Хореографічний колектив «ГРАН-ПРІ» під керівництвом Світлани Володимирівни 
Росадкіної став Лауреатом ІІ ступеня в змішаній віковій категорії з композицією 
«Миттєвості ніжності», Лауреатом ІІІ ступеня в категорії 16-26 років, в номінації: модерн з композицією «Історія першого кохання» та Дипломантом І ступеня в категорії 12-15 років, в номінації: вільний стиль з композицією «Капітанський бум».

Наші Лауреати отримали сертифікати від Громадського об’єднання «Харківська обласна ліга танцю» та міжнародного фестивального агентства «Color Life» на безкоштовну участь в міжнародному європейському фестивалі «Хрустальна роза» , що відбудеться в кінці червня в 
Болгарії.

Юні танцівники, батьки та керівники хореографічних колективів висловлюють велику подяку адміністрації Сєвєродонецького міського Центру дитячої та юнацької творчості на чолі з Ніною Дмитрівною Буряк за підтримку та організацію поїздки, медпрацівникам 
Олександру Миколайовичу та Світлані Вікторівні Робочим, що супроводжували наші колективи на форум, а також усім, хто допомагав в організації поїздки дебютантів та підтримував їх під час конкурсу.

Велике «Дякуємо» керівники хореографічних колективів висловлюють батькам, які не побоялися і ризикнули відпустити дітей, а також тим батькам, які і самі поїхали разом з дітьми та підтримували їх під час конкурсу.

А ми навзаєм, вітаємо колективи «ГРАН-ПРІ» та «Діамант», Світлану Володимирівну 
Росадкіну та Наталію Іванівну Котелевську та батьків юних талантів з дебютом, з весною, з красою,з перемогою, з нагородами та зичимо їм творчого натхнення, наснаги , нових звершень та перемог! Ми вами пишаємося!

Последние комментарии