Сєвєродонецька громада здобула звання Energy Expert

Сєвєродонецька громада здобула звання Energy Expert

10 квітня 2017 року у залі засідань Сєвєродонецької міської ради відбулася презентація результатів роботи м. Сєвєродонецька за 2013-2016 роки у проекті GIZ  «Енергоефективність у громадах».

За здобуті результати в сфері енергозбереження Сєвєродонецьку присвоєне звання «Energy expert». Сертифікат, що засвідчує цей факт, урочисто вручено міському голові Валентину Казакову.

Виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України Наталія Бойко подякувала громаді Сєвєродонецька за активну участь, за найкращу реалізацію проектів, за дотримання термінів виконання; подякувала Валентину Казакову за його активну позицію у сфері втілення реформи енергоефективності у Сєвєродонецьку.

Наприкінці березня 2017 року у м. Дніпро під час міжнародної конференції «Зміни відбулися: підвищення стандартів за допомогою енергоефективності у соціальній інфраструктурі» особливо роботу Сєвєродонецька у цьому напрямку зазначив Генеральний консул Федеративної Республіки Німеччина ВОЛЬФҐАНҐ МЬОССІНҐЕР. За його словами, те, що робить Сєвєродонецьк гідно поваги і прикладу для всіх консорціумів України.

 

Відділ внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Сєвєродонецької міської ради

Последние комментарии