Боротьба з незаконним обігом підакцизних товарів триває

Прокуратурою Луганської області здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, збуту, транспортування та зберігання з метою збуту, а також збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв, тобто кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України.

Встановлено, що жителька Новопсковського району Луганської області у період січня-листопада 2016 року придбала з метою збуту, транспортувала та зберігала з цією метою, а також збувала незаконно виготовлені алкогольні напої на території Новопсковського району Луганської області.

Під час проведення обшуків за місцем проживання підозрюваної та місцем здійснення її господарської діяльності виявлено та вилучено 255 літрів незаконно виготовлених прозорих безбарвних алкогольних напоїв, за результатами проведеної експертизи яких встановлена їх невідповідність вимогам ДСТУ.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 204 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами прес-службипрокуратури Луганської області.

ДПІ у м. Сєвєродонецьку

Последние комментарии