У Сєвєродонецьку "Потрібен брехун" — музична комедія

12 жовтня о 18.00 в міському Палаці культури Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр представляє прем'єру вистави за п'єсою Д. Псафаса "Потрібен брехун!" Музична комедія.

Режисер-постановник - художній керівник театру заслужений діяч мистецтв України Володимир Московченко
Сценографія та костюми - Ірина Лубська
Хореографія - Ірина Сєрєкова
Вокал - Тетяна Тимко
Композитор - Олена Гончарук
Аранжування - Артем Браташ
Тексти пісень - Тетяна Пліс

П’єса грецького драматурга Димитріса Псафаса «Потрібен брехун!» була написана в середині минулого століття і вже тоді користувалася успіхом в усьому світі. Події, які розгортаються в ній могли трапитись в будь-який час в будь-якій країні, а їхня сатирична гострота, по-всьому, залишиться актуальною ще надовго. Це дало можливість режисеру-постановнику заслуженому діячу мистецтв України Володимиру Московченку відтворити сюжет у знайомих українцям реаліях і змінити прізвища персонажів. Вийшов веселий каламбур, побудований на суцільній брехні, яка останнім часом здебільшого накопичується в усіх ланках політичної системи: обіцянки депутатів, неправдиві матеріали в ЗМІ, виснаження державної казни з метою особистої наживи та багато іншого.
Професія політика давно вже стала синонімом брехні. Тож, обіцянки в дусі: «сліпі прозріють, глухі почують, старі омолодяться і будуть жити вічно» стають характерними для одного з головних героїв – новоспеченого депутата парламенту, що «заслужив» своє місце купою обіцянок. Пройшли вибори, і довірливий народ, якому такий діяч наобіцяв «золоті гори» починає вимагати свого, відволікаючи від мирного спочивання на лаврах слави! Тепер йому не вистачає тільки людини, яка б всім обіцянкам надала красивої й переконливої форми. Необхідний помічник з особливих доручень! Потрібен БРЕХУН!
Отже – ВІН!!! Професіонал політичної та медіа сфери! Може вигадати море в Сахарі і посуху в Антарктиді! Його виступи – блискавичні, сенсаційні, а, головне – переконливі! Цей вихор залишає по собі тільки схвальн і відгуки тих, хто повівся на його обман! «Я, брехун з талантом, вірю в те, що я брешу», - і в цьому його головний успіх! Але з’являється другий гравець…
ВОНА??? … Молода дружина народного обранця! Чарівна, розумна, сексуальна, а, головне, брехлива, як сто чортів! Палке кохання? Чи весела гра? Для неї брехня – не професія,а, скоріше хобі, але вона робить свою справу куди хитрішими і витонченішими методами.
Люди, які володіють талантом «обвести навколо пальця» кого б то не було, під час забувають: якщо весь час брехати, то тобі вже ніхто не повірить. Навіть якщо ти будеш щирий як ніколи!

Квитки на виставу продаются 
в міському Палаці культури (пр. Хіміків, 28) з 11.00 до 18.00,
у суботу з 09.00 до 16.00
у неділю з 09.00 до 14.00, понеділок та вівторок – вихідний;
в день вистави, в міському Палаці культури , з 11.00 до 18.00.
Супермаркет"СІЛЬПО", перший поверх з 10.00 до 18.00
Тел. для довідок: (066) 147 10 80; (093) 006 06 53
E-mail: ukrlugteatr@ukr.net
Вистави театру проходять на сцені міського Палацу культури (м.Сєвєродонецьк, пр. Хіміків, 28)

 

Джерело: Управління культури, національностей та релігій Луганської ОДА

Последние комментарии