У м. Сєвєродонецьку внаслідок ДТП загинула людина

9 липня у місті Сєвєродонецьку сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинула людина. Повідомяє у Фейсбук начальник відділу комунікацій ГУНП Тетяна Погукай.

09 липня 2016 приблизно о 04.10 в районі с. Синецький біля мосту між м. Сєвєродонецьком та м. Лисичанськом невстановлений водій автомобіля ІЖ Комбі, який рухався з м. Сєвєродонецька у напрямку м. Лисичанська, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв зіткнення з автомобілем Renault Scenic (Megane) під керуванням 52-річного мешканця м. Лисичанська, який рухався у зустрічному напрямку. Водій автомобіля ІЖ Комбі уїхав з місця ДТП.

Від отриманих тілесних ушкоджень водій Renault Scenic помер в лікарні.
Встановлено, що автомобіль ІЖ Комбі зареєстрований на громадянку 1937 р.н., яка зареєстрована у м. Сєвєродонецьку.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху». Вживаються заходи щодо встановлення особи водія автомобіля ІЖ Комбі та його місцезнаходження.

 #

Ну да, Иж-Комби найти,

Ну да, Иж-Комби найти, конечно, трудно: очень распространенная машина в наше время. От силы десяток на всю область. А вообще причину надо искать в другом. В Северодонецке дорожно-патрульная служба не работает вообще. Максимум, что они могут сделать - это рано утром выскочить из кустов, тормознуть кого-то и упорно пытаться впихнуть свою толстую морду в открытое окно в надежде поймать запах вчерашнего алкоголя. На этом их работа заканчивается. А на улицах города творится реальный беспредел. На ПДД большинство водителей уже забили давно и всерьез. Перейти улицу по пешеходному переходу зачастую опасно для жизни. На улицах с односторонним движением можно легко поймать встречную. Никому нет дела до этого...

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии