На Луганському напрямку незаконні збройні формування порушили режим тиші 1 раз

На Луганському напрямку незаконні збройні формування порушили режим тиші 1 раз

Найбільшу активність за минулу добу бойовики  проявляли на Маріупольському напрямку. “У Мар’їнці відкривав вогонь ворожий снайпер. Також низка провокацій відбулася у Тарамчуку та Широкиному”, – повідомив полковник Олесандр Мотузяник, речник Адміністрації Президента України з питань АТО, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі. Усього вчора на Маріупольському напрямку відбулося 6 обстрілів з боку бойовиків.

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військових загинули, 4 – отримали поранення. На Луганському напрямку незаконні збройні формування порушили режим тиші 1 раз – у Станиці Луганській. На Донецькому напрямку відбулося 2 обстріли з боку бойовиків. “Це сталося поблизу села Луганське та Авдіївки”, – уточнив речник АПУ з питань АТО.

Служба безпеки України попередила спробу диверсії у Маріуполі. Оперативники виявили схованку зі зброєю. Там було 9 гранатометів, 16 гранат РГД-5 та Ф-1 із запалами, 80 кг пороху, 600 г тротилу, 2 електродетонатори та майже 2500 набоїв різних калібрів.

“Правоохоронці встановили, що схрон належав бойовикам, які збиралися здійснити диверсії на відзнаку 2-ї річниці захоплення будівлі Маріупольського відділу міліції”, – зазначив полковник Мотузяник.

Поліція Донеччини продовжує вилучати незаконну зброю та боєприпаси. За минулу добу у Лимані, Бахмуті, Авдіївці, Красноармійську вилучили 7 гранат та 50 набоїв різного калібру.

Последние комментарии