У Сєвєродонецьку інспектори поліції оперативно встановили водія, який скоїв ДТП і втік

У Сєвєродонецьку інспектори поліції оперативно встановили водія, який скоїв ДТП і втік

3 грудня, близько дев'ятої вечора на вулиці Новікова, в районі автозаправки «ОККО» сталася автопригода. Водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста та з місця пригоди втік. 

В результаті ДТП постраждав велосипедист, 31-річний місцевий житель. Чоловік був доставлений в лікарню з травмою голови, переломом ноги і численними забоями.

На місці події правоохоронці виявили фрагменти фари і відламане бокове дзеркало чорного кольору, за якими і вдалося встановити транспортний засіб, причетний до скоєння ДТП.

Упродовж доби, в ході проведення оперативно-розшукових заходів, співробітниками сектору Сєвєродонецького відділу поліції було встановлено і автомобіль «MG6», і водія, а так само місце його знаходження. Втікачем виявився 34-річний мешканець Сєвєродонецька.

Відкрито кримінальне впровадження за ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, за що передбачено обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

 

Відділ Управління превентивної діяльності ГУНП в Луганській області

 #

А то что этот человек

А то что этот человек работает в правохранительных органах никто не указал, деньги заплатит и никакого происшествия, срока.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии