Семінар-практикум з національно-патріотичного виховання в екологічному Центрі

Семінар-практикум з національно-патріотичного виховання в екологічному Центрі

6-го жовтня 2015 року в  Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відділу освіти відбувся семінар-практикум керівників шкільних методичних об’єднань класних керівників за темою: «Національно-патріотичне виховання засобами системи роботи СМ ЦЕНТУМ. Впровадження сучасних методик фітодизайну та флористики в гуртках еколого-естетичного профілю».

Учасників семінару привітала методист Сєвєродонецького методичного центру Єрмоленко Т.Г, яка нагадала про зміст, форми та методи національно-патріотичного  виховання , акцентувавши увагу присутніх на можливість отримання додаткових вмінь та знань учнями в гуртках Центру.

Директор СМ ЦЕНТУМ  Зельська О.М. розповіла про можливості освітнього середовища закладу для пізнання української історії, культури, традицій та звичаїв.

Методист СМ ЦЕНТУМ  Матвієвська О.В. презентувала  роботу закладу з національно-патріотичного виховання за допомогою  сучасних методик фітодизайну та флористики .

Підсумком   теоретичної частини семінару стали майстер-класи зі створення букетів з використанням    національних кольорів та виготовлення сувенірної    патріотичної     листівки,  які провели керівники гуртків Хорунжа В. М. та Винник М. П.

Учасники семінару відвідали оранжерею Центру, Музей кімнатних рослин, виставку дитячих робіт «Краса рідного краю».

 

Сєвєродонецький екологічний Центр

  • praktikum_2.jpg

Последние комментарии