У Сватівському районі на блокпосту у мешканця Київської области вилучено арсенал зброї

У Сватівському районі на блокпосту у мешканця Київської области вилучено арсенал зброї

22 червня о 18.10 на блокпосту поблизу міста Сватове співробітниками Сватівського райвідділу міліції та військової комендатури у ході огляду автомобіля «Toyota Land Cruiser» під керуванням гр. 1967 р.н. було виявлено та вилучено арсенал зброї.

Під час огляду автомобіля, яким керував гр. 1967 р.н., мешканець Київської області, виявлено та вилучено:два автомати «АК-74» калібру 7,62 мм, автомат «АК-74» з підствольним гранатометом калібру 5,45 мм з магазинами, автомат «АК-47» калібру 7,62 мм, автомат «АКМ», кулемет «Калашнікова», пістолет «ПМ» калібру 9 мм з набоями, підствольний гранатомет, 14 пострілів для підствольного гранатомету та 789 шт. набоїв різного калібру.

Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань та кваліфікований за ч. 1 статті 263 КК України «Незаконне поводження з вогнепальною зброєю, боєприпасами та вибухівкою».
Матеріали кримінального провадження передані для проведення досудового слідства до військової прокуратури. Чоловік затриманий у порядку статті 208 КПК України.

 

Відділ зв’язків з громадськістю ГУМВС України у Луганської області

Последние комментарии