Під Волновахою загинув воїн невидимого фронту за два тижні до закінчення ротації

Під Волновахою загинув воїн невидимого фронту за два тижні до закінчення ротації

Позавчора у місті Волноваха Донецької області бійці СБУ в зоні антитерористичної операції провели додому бойового побратима, котрий загинув напередодні при виконанні службових обов’язків. 

Оперуповноважений Любомльського МРВ УСБУ у Волинській області капітан Мандзик Віктор Сергійович сумлінно виконував службові та бойові завдання у складі оперативної групи СБУ (м. Волноваха).

За понад два місяці служби в зоні АТО на його рахунку не одне затримання злочинців, котрі займалися терористичною діяльністю, дестабілізували ситуацію, збирали розвіддані на користь ворога щодо пересувань військ ЗСУ, здійснювали коригування вогню по позиціях наших військових.

Під час одного із затримань злочинців капітан Мандзик йшов першим, прикриваючи собою бойового товариша. Чинячи опір, терорист кинув під ноги бійця СБУ ручну гранату. Офіцер не розгубився, вмілими діями нейтралізував злочинця та не допустив загибелі свого напарника.

Співробітник СБУ загинув 21.03.2015 року о 7 ранку при виконанні службових обов’язків в місті Волноваха від вогнепального поранення в голову. Вдома у нього залишилася дружина та батьки, у котрих загиблий був єдиним сином. До закінчення ротації капітану Мандзику залишалося два тижні.

 

Джерело: Трибун

Последние комментарии