Асоціація «Виробники ліків України» передала Луганщині 20 тонн лікарських препаратів

Асоціація «Виробники ліків України» передала Луганщині 20 тонн лікарських препаратів

Сьогодні (25.03) до Сєвєродонецька прибула гуманітарна допомога від Асоціації «Виробники ліків України» -- 20 тонн медичних препаратів для лікувальних закладів області, а також два мікроавтобуси, які передали Першому добровольчому мобільному шпиталю ім.М.Пирогова.

Президент асоціації Петро Багрій, котрий особисто супроводжував допомогу, повідомив, що побачив репортаж, у якому керівник області Геннадій Москаль розповів про брак лікарів у Попасній, нестачу транспорту та медикаментів. І вирішив відгукнутися. Асоціація (в яку входять провідні виробники ліків в Україні) закупила й переобладнала два мікроавтобуси для частини добровольчого шпиталю, що базується в Попасній, а також передала туди певну кількість лікарських препаратів. Загалом з початку проведення АТО виробники ліків, що входять в Асоціацію, привезли в зону бойових дій допомоги на 45 мільйонів гривень. І зупинятися на цьому не будуть.

Найближчим часом лікарські препарати й два автомобілі передадуть також для потреб Донецької області.

-Сьогодні нам привезли медикаменти, які найбільше потребують люди у прифронтовій зоні – заспокійливі засоби, сердечні, гіпертонічні, протигрипозні препарати тощо, - зазначає керівник обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль. – У лікарнях, що на лінії розмежування вогню, часто замість 50 пацієнтів (на яких відкрито фінансування) звертається по 100 чи 150 хворих. Перекрити нестачу ліків (і не тільки, але й харчів, обладнання і т.д.) ми можемо тільки за рахунок волонтерів. А якщо врахувати, що ліки останнім часом суттєво зросли в ціні, область отримала від Асоціації дуже дорогий подарунок.

До речі, крім лікарських препаратів і автомобілів нам привезли також серію книг на мистецьку тематику, видання яких фінансувалося Асоціацією. Всі книги ми передамо бібліотекам.

 #

В весе медицинских препаратов

В весе медицинских препаратов большую часть составляет упаковка, большой по объему ящик весит килограмм 5-ть, 20 тонн лікарських препаратів в две фуры только пресом утрамбовать.

 
 #

2 фуры минимум.

2 фуры минимум.

 
 #

Вы представляете сколько это

Вы представляете сколько это 20 тонн, фото в студию.

 
 #

Вы представляете сколько это

Вы представляете сколько это 20 тонн, фото в студию.

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии