20 листопада відбулося пленарне засідання 92-ої (позачергової) сесії Сєвєродонецької міської ради

20 листопада відбулося пленарне засідання 92-ої (позачергової) сесії Сєвєродонецької міської ради

Вчора, 20 листопада, відбулося пленарне засідання 92-ої (позачергової) сесії Сєвєродонецької міської ради шостого скликання. Згідно з порядком денним на розгляд сесії виносилося три основних питання.

Депутатами внесено зміни до міського бюджету на 2014 рік. А саме, за рахунок субвенції з державного бюджету на соціально-економічний розвиток виділено кошти на проведення капітальних ремонтів закладів охорони здоров’я та проведено перерозподіл бюджетних призначень за зверненнями головних розпорядників бюджетних коштів.

З метою належного утримання та експлуатації автошляхів в районі Сєвєродонецького аеропорту, міська рада виступила ініціатором передачі з комунальної власності територіальної громади міста Сєвєродонецька у державну власність на баланс ДП «Служба автомобільних доріг в Луганській області» автошляхів Сєвєродонецьк – Аеропорт та Аеропорт – сел. Борівське. «Така передача пов’язана з тим, що планується відновити роботу Сєвєродонецького аеропорту, а під’їзні шляхи до нього якраз і буде обслуговувати служба автомобільних доріг», – підкреслив Петро Гнатович Чернишин.

Міським головою було запропоновано сесії затвердити звернення до голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Геннадійовича Москаля стосовно капітального ремонту мосту через р. Борову. Валентин Васильович Казаков зазначив, що згідно з розпорядженням КМУ з резервного фонду Державного бюджету виділено кошти для фінансування заходів, пов’язаних з відновленням систем життєзабезпечення, пошкоджених (зруйнованих) під час проведення АТО. Гроші виділено, але для того, щоб розпочати будівельні роботи по відновленню мосту, треба провести тендер, а строки відновлювальних робіт дуже стислі. Тому депутати звернулися до очільника Луганської ОДА з проханням застосувати для оперативного вирішення питання освоєння коштів переговорну процедуру закупівлі.

 

Інформація газети «Сєвєродонецькі вісті»

Последние комментарии