25 вересня відбулося пленарне засідання 89-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VI скликання

25 вересня відбулося пленарне засідання 89-ої (чергової) сесії Сєвєродонецької міської ради VI скликання. В його роботі взяв участь уповноважений представник оперативного штабу АТО у м. Сєвєродонецьку Сергій Шакун.

Порядок денний містив чимало питань. Першими були розглянуті та затверджені рішення економічно-соціального блоку. Так, спеціальний фонд міського бюджету збільшено на 8 669 406 грн., у тому числі бюджет розвитку на 8 600 090 грн.

Кошти бюджету буде спрямовано на капітальний ремонт покрівель і електричних мереж житлових будинків міста. Більше 2 млн. грн. використають на реконструкцію гуртожитку під багатоквартирний будинок по вул. Маяковського, 10.

Чимало коштів підуть на потреби медицини міста. Більше 2 млн. грн. витратять на придбання медичного обладнання та чотирьох дизельних генераторів для багатопрофільної лікарні. 

Майже 1 млн. грн. заплановано на заміну вікон на енергозберігаючі металопластикові у пологовому відділенні, хірургічному та терапевтичному корпусах. Також капітально відремонтують приміщення відділення реанімації та інтенсивної терапії хірургічного корпусу.

Крім того, за поданнями головних розпорядників коштів буде здійснено перерозподіл раніше передбачених бюджетних асигнувань, за рахунок якого з’являться нові об’єкти капітальних вкладень у со-ціальній сфері та сфері житлово-комунального господарства, а також відкоригується помісячний розпис по об’єктах капітального ремонту у відповідності до необхідності, обумовленої строками виконання робіт.

Буде профінансовано утримання доріг і зупинок міського транспорту. Перерозподіл існуючих асигнувань та виділення додаткових 69 316 грн. за рахунок залишку на початок року дозволить передбачити на зазначені цілі 240 637 грн.

Крім того, народні обранці заслухали питання та прийняли відповідні рішення щодо адміністративно-господар-ських справ та їх юридично-правового вирішення. 

Депутати задовольнили заяви на звільнення з посад за власним бажанням першого заступника міського голови Євгена Халіна та заступника міського голови Володимира Кравченка. 

Першим заступником міського голови затверджено Петра  Чернишина. 

Щодо заяви на звільнення секретаря ради, то відповідно з процедурою депутатами було проведено таємне голосування. Згідно з протоколом засідання лічильної комісії для таємного голосування по припиненню повноважень секретаря ради рішення «Про дострокове припинення повноважень секретаря міської ради А.А. Гавриленка» не було підтримано.

 

Информация газеты "Северодонецкие вести"

 #

Распечатываю… на стенку в

Распечатываю… на стенку в самое видное место!!

 
 #

У нас крепостное право? -

У нас крепостное право? - Гавриленко хочет уволиться, а его принудительно заставляют работать?
За какие такие грехи?
Или это принудительные меры воспитательного воздействия?

 

Настройки просмотра комментариев

Включен режим "только для чтения".
Выберите нужный метод показа комментариев и нажмите "Сохранить установки".

Последние комментарии