У Сєвєродонецькому міському Центрі дитячої та юнацької творчості розпочав свою роботу майданчик відпочинку

У Сєвєродонецькому міському Центрі дитячої та юнацької творчості розпочав свою роботу майданчик відпочинку, повідомляють організатори.

42 вихованця вирішили продовжувати спілкування з улюбленими керівниками гуртків у канікулярний час.

До роботи майданчику залучено  усіх педагогів закладу. На дітей чекають цікаві ігри, майстер-класи, знайомство з різними видами творчості та спортивні змагання. Кожен зможе випробувати свої сили на заняттях різних гуртків, познайомитись з усіма керівниками, які готові, в свою чергу, зробити все, щоб діти отримали задоволення від літнього відпочинку.

На відкритті  кожен гурток підготував свій девіз, а вихованці хореографічного гуртку «Посмішка» та гуртку авторської пісні «Баррэ» подарували усім присутнім пісню. 

Усіх присутніх привітала з початком літа директор СМ ЦДЮТ Ніна Дмитрівна Буряк, побажала  відпочити, набратись здоров’я, натхнення та бажання вчитись. 

Урочистий захід закінчився веселим колом друзів та піснею «Ми одна сім’я». Після цього діти продовжили перший день відпочинку на майданчику на подвір’ї, де для них підготували конкурсно-розважальну програму «Чарівний край дитинства».  Жваве зацікавлення та емоційне піднесення відчувалось у залі настільних ігор.  Тут можна було поринути у світ емоцій та азарту. Дітлахи складали  слова у грі «Ерудит», шукали Барабашку,  заплутувались у грі «Твістер», будували фігури та багато іншого…  

Перший день завершився, але попереду ціла зміна цікавих зустрічей та важливих справ. 

Последние комментарии