Від щедроти душевної

З метою розвитку молодіжного волонтерського руху, впровадження програми діагностики, лікування та реабілітації дітей з вадами слуху відбулася VІІІ Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця», спрямована на придбання обладнання для комплексного контролю слуху у дітей.

Волонтерський рух є невід’ємною частиною кожної цивілізації. У загальному уявленні – це той вклад, який робиться громадянами без заробітної плати, без просування по службі, безкорисно. Але кожна людина бажає, щоб те, що вона робить, було оцінено, а її вклад у певну справу – визнано. Волонтери Сєвєродонецького міського ЦСССДМ щороку активно залучаються до проведення щорічної всеукраїнської акції.

На місцевому рівні акція відбулася в усіх загальноосвітніх, професійно-технічних, вищих навчальних закладах, підприємствах та організаціях міста. З почуттям власної відповідальності, необхідності тим, хто потребує допомоги, волонтери Сєвєродонецького міського ЦСССДМ Марія Копцева, Ірина Оліфіренко, Олександр Кісєль, Владислав Вітушко, Олександра Пістра залучилися до збору коштів на підприємствах, учбових закладах, вулицях Сєвєродонецька.

Проведення акції на місцевому рівні підтримали представники громадської організації «Жінки за життя», які допомогли кожному волонтеру розробити свій власний маршрут . Залучення дітей та молоді до громадської активності через участь у подібних акціях сприяє формуванню у них громадянської свідомості, діти та молодь отримують задоволення від результатів. Так, найбільш активними у ході акції «Серце до серця» серед професійно-технічних закладів міста стала учнівська молодь вищого професійного училища №92. 

Щирі слова подяки за участь у проведенні акції «Серце до серця» керівникам, співробітникам, учнівській та студентській молоді ВПУ №92, громадській організації «Жінки за життя», учбовим закладам міста, Управлінню праці та соціального захисту населення та всім небайдужим мешканцям міста. 
Підсумком проведення акції «Серце до серця» стало перерахування волонтерами СМ ЦСССДМ коштів в сумі 1213 грн., 65 коп. на рахунок ВБФ «Серце до серця».

 

Л. Мінайлова, директор СМ ЦСССДМ, sed-rada

Последние комментарии