Молодь і армія сьогодні: проблеми та перспективи

“Молодь і армія сьогодні: проблеми та перспективи”, на таку тему пройшов круглий стіл, ініціатором якого стали громадські організації “Сєвєродонецький спортивний клуб “КОМБАТ”, “Сєвєродонецька асоціація молодіжних ініціатив “САМИ” та міський військкомат. Учасниками зустрічі стали також представники міської влади, відділів освіти та відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, управління охорони здоров'я, профсоюзного комітету ПРАТ “Сєвєродонецьке об'єднання “Азот”, духовенства, громадських організацій міста та молодь. 

Сучасна армія. До неї прагнуть потрапити чи її уникають? Результати опитування стосовно сьогоднішньої армійської служби нещодавно озвучила громадська організація “Сєвєродонецька асоціація молодіжних ініціатив “САМИ” під час круглого столу “Молодь і армія сьогодні: проблеми та перспективи”.

Ініціатором проведення круглого столу виступили громадські організації “Сєвєродонецький спортивний клуб “КОМБАТ” та “Сєвєродонецька асоціація молодіжних ініціатив “САМИ” спільно з міським військовим комісаріатом. Під час зустрічі присутні зробили висновки, опираючись на результати загального анкетування школярів та учнів навчальних закладів міста.

Армійської служби не треба боятися — запевнив міський військовий комісар — Олег Чехута. Він також спростував міф про небоєготовність української армії.

Армія — це перш за все моральне виховання юнаків, наголосив заступник міського голови Сергій Терьошин.

Під час “круглого столу” обговорили також підготовку юнаків у школах та навчальних закладах міста до служби в армії, перехід на контрактну службу, питання здоров'я юнаків призовного віку, їх духовне, патріотичне виховання, а також модель поведінки у суспільстві та на підприємстві після армійської служби.

 

Джерело: ТРК СТВ

Последние комментарии